Panettone amb Gianduja, avellana i xocolata

18,80 €

Imprescindible a la taula de Nadal. Elaborat amb una massa mare (fermentada lentament durant 48h), humit, airejat i amb el seu característic sabor a llevadura natural i mantega, el converteixen en un producte que no pots deixar de provar.
La xocolata negra, la gianduia i les avellanes torrades complementen el sabor d'aquesta peça.

MÉS DETALLS

  • Denominació de venda: Panettone amb xocolata negra, gianduja i ametlles torrades.
  • Ingredients: farina de blat, mantega (nata, ferments làctics), aigua, cobertura de xocolata amb llet (10%) (sucre, mantega de cacau, pasta de cacau, llet sencera en pols, llet desnatada en pols, emulgent: lecitina de soja, sucre caramel·litzat, aroma, espècies i aroma natural de vainilla), sucre, rovell d'ou pasteurizat (rovells d'ou), crema de xocolata amb llet i avellana (5%) (pasta d'avellanes (50%), cobertura de xocolata amb llet (50%) (sucre, mantega de cacau, pasta de cacau, llet sencera en pols, Ilet desnatada en pols, emulgent: lecitina de soja, sucre caramel·litzat, aroma, espècies i aroma natural de vainilla), avellana caramel·litzada (avellana 65%, sucre), sucre glacé (sucre, midó), clara d'ou, mel, ametlla, sucre cristal·litzat, sal, midó de blat, cacau en pols.
  • Format: Peça individual de 500 g.
  • Conservació: Mantenir a un lloc fresc i sec (màx. 16ºC), allunyat de la llum solar o fonts de calor directes. Llest per a consumir.
  • Data de consum preferent: 45 dies a partir de la data d'elaboració, sempre que es mantinguin les condicions de conservació descrites.
  • Al·lèrgens: llet i els seus derivats, gluten, ou, fruits secs, sulfits.
  • Traces: cacauets, soja i sèsam.
  • Informació nutricional (per 100 g). Valor energètic: 2147,1 kj; 513,1 kcal; grassa 31,9 g; de les quals àcids grassos saturats 20,1 g; hidrats de carboni 49,3 g; de les quals sucres 31 g; proteïna 7,1 g; sal 0,17g.

Comparteix

18,80 €

Panettone amb Gianduja, avellana i xocolata

Imprescindible a la taula de Nadal. Elaborat amb una massa mare (fermentada lentament durant 48h), humit, airejat i amb el seu característic sabor a llevadura natural i mantega, el converteixen en un producte que no pots deixar de provar.
La xocolata negra, la gianduia i les avellanes torrades complementen el sabor d'aquesta peça.

MÉS DETALLS

  • Denominació de venda: Panettone amb xocolata negra, gianduja i ametlles torrades.
  • Ingredients: farina de blat, mantega (nata, ferments làctics), aigua, cobertura de xocolata amb llet (10%) (sucre, mantega de cacau, pasta de cacau, llet sencera en pols, llet desnatada en pols, emulgent: lecitina de soja, sucre caramel·litzat, aroma, espècies i aroma natural de vainilla), sucre, rovell d'ou pasteurizat (rovells d'ou), crema de xocolata amb llet i avellana (5%) (pasta d'avellanes (50%), cobertura de xocolata amb llet (50%) (sucre, mantega de cacau, pasta de cacau, llet sencera en pols, Ilet desnatada en pols, emulgent: lecitina de soja, sucre caramel·litzat, aroma, espècies i aroma natural de vainilla), avellana caramel·litzada (avellana 65%, sucre), sucre glacé (sucre, midó), clara d'ou, mel, ametlla, sucre cristal·litzat, sal, midó de blat, cacau en pols.
  • Format: Peça individual de 500 g.
  • Conservació: Mantenir a un lloc fresc i sec (màx. 16ºC), allunyat de la llum solar o fonts de calor directes. Llest per a consumir.
  • Data de consum preferent: 45 dies a partir de la data d'elaboració, sempre que es mantinguin les condicions de conservació descrites.
  • Al·lèrgens: llet i els seus derivats, gluten, ou, fruits secs, sulfits.
  • Traces: cacauets, soja i sèsam.
  • Informació nutricional (per 100 g). Valor energètic: 2147,1 kj; 513,1 kcal; grassa 31,9 g; de les quals àcids grassos saturats 20,1 g; hidrats de carboni 49,3 g; de les quals sucres 31 g; proteïna 7,1 g; sal 0,17g.

Comparteix

CISTELLA